Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/320-0143

FOMEI 20-60x85 FOREMAN ED (A)
FOMEI 20-60x85 FOREMAN ED (A)
369 990 Ft (Bruttó ár)

FOMEI 20-60x85 FOREMAN ED (A)

FOMEI 20-60x85 FOREMAN ED (A)
FOREMAN spektiv ED szemüveggel
A FOMEI FOREMAN® szondák minimális fényszórású ED lencsékkel vannak felszerelve. A nagy objektív és az extra áteresztőképességű prizmák világos és kontrasztos képeket, valamint kiváló megtekintési kényelmet biztosítanak.

A 20-60x85-ös modell FOREMAN ED (A) "angled" szögletes okulárral van felszerelve. Előnye a megfigyelő számára a hatókör csatolásában rejlik. Ebben az esetben lehetőség van viszonylag alacsony állvány vagy állvány használatára, vagy szélsőséges esetekben a pecsételő szonda elhelyezésére az asztalra. A legjobb alkalmazás megtalálja a szögletes okulárral rendelkező változatot az ornitológiában. A ferde prizmának köszönhetően a megfigyelő kényelmesebb helyzetben van, például madármegfigyeléshez.

Robusztus váz 85 mm-es objektívvel
A 20-60x85 FOREMAN ED jelentős előnye a magnéziumból készült test. Ez egy könnyű, de nagyon tartós ötvözet, amely nagyobb tartósságot biztosít a teleszkópnak, ha terepen használják. Ennek a sorozatnak a fő előnye a nagy fényáteresztő képességű tükröződésmentes SMC rétegekben rejlik. A nagy lencse, az SMC rétegek és az ED üveg alkatrészek kombinációja biztosítja, hogy a FOREMAN távcső kiemelkedő vizuális képességekkel rendelkezzen.

Precíziós fókuszálás
A FOREMAN szondák funkciókettős fókuszálást is tartalmaznak. A fő előny a gyors élezés és a lassabb finom élezés kombinációja. Ez felbecsülhetetlen értékű eszköz, különösen nagy hatótávolságú megfigyeléseknél, ahol pontos fókuszálásra van szükség. Az igényes megfigyelő értékelni fogja az optikai rendszer magas élélességét és felbontását ornitológiában, vadászatban vagy lőtéren.

Modern technológia - ED üveg alkatrészek
ED (EXTRA ALACSONY DISZPERZIÓJÚ) TECHNOLÓGIA. Az objektív kialakítás során az extra alacsony szórású üveg előnyösen használható. A fény bármely anyagon való áthaladásakor az optikai anyag tulajdonságaival arányos szögben törik (törésmutató). Annak a ténynek köszönhetően, hogy az anyag törésmutatója eltérő az ütköző sugárzás egyes hullámhosszain, a fehér fény az anyagon való áthaladás során a spektrumra oszlik. A fehér kép ezért színes képekre oszlik, amelyek eltérő méretűek és fókuszpozícióval rendelkeznek. Ezért lehetetlen ideálisan fókuszálni egy képet színes szivárványos perem nélkül, amely döntő hatással van az objektív fényerejére és élélességére. ED üveg használata esetén a színhibák minimálisra csökkennek, és közel ideális kép érhető el. Ezeket az egyedülálló tulajdonságokat használja ki a FOMEI LEADER PRO ED távcső.
369 990 Ft (Bruttó ár)
Részletek
Name Value
Magnification 20-60
Lens diameter 85mm
Viewing angle 1,1-2,1°
Visual field at 1000 m 20-36m
Minimum focusing distance 5,5-6,0m
Prism glass BaK4
Lens finish SMC
Tripod thread ano/áno/yes/ja
Length 430mm
Weight 1982g
Adatok
Cikkszám
OY2732
Tömeg
1982 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek