Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/320-0143

FOMEI 20-60x80 FOREMAN ED (A)
FOMEI 20-60x80 FOREMAN ED (A)
223 990 Ft (Bruttó ár)

FOMEI 20-60x80 FOREMAN ED (A)

FOMEI 20-60x80 FOREMAN ED (A)
A FOMEI FOREMAN® szondák minimális fényszórású ED lencsékkel vannak felszerelve. A nagy objektív és az extra áteresztőképességű prizmák világos és kontrasztos képeket, valamint kiváló megtekintési kényelmet biztosítanak.

A 20-60x80 modell FOREMAN ED (A) "szögletes" szögletes okulárral van felszerelve. Előnye a megfigyelő számára a hatókör csatolásában rejlik. Ebben az esetben lehetőség van viszonylag alacsony állvány vagy állvány használatára, vagy szélsőséges esetekben a pecsételő szonda elhelyezésére az asztalra. A legjobb alkalmazás a szögletes okulárral rendelkező változat az ornitológiában vagy az éjszakai égbolt megfigyelésére. A ferde prizmának köszönhetően a megfigyelő kényelmesebb helyzetben van, például madármegfigyeléshez.

Ennek a sorozatnak a fő előnye a nagy fényáteresztő képességű tükröződésmentes SMC rétegekben rejlik. A nagy lencse, az SMC rétegek és az ED üveg alkatrészek kombinációja biztosítja, hogy a FOREMAN távcső kiemelkedő vizuális képességekkel rendelkezzen. Az optikai rendszer felbontása hosszú időn keresztül biztosítja a pontos megfigyelést.

A FOREMAN szondák funkciókettős fókuszálást is tartalmaznak. A fő előny a gyors élezés és a lassabb finom élezés kombinációja. Ez felbecsülhetetlen értékű eszköz, különösen nagy hatótávolságú megfigyeléseknél, ahol pontos fókuszálásra van szükség. Az igényes megfigyelő értékelni fogja az optikai rendszer magas élélességét és felbontását ornitológiában, vadászatban vagy lőtéren.

A száraz nitrogénnel töltött vízálló test lehetővé teszi a pecsételő szondák használatát bármilyen időjárási körülmények között. A távcsöveket védőtokban szállítják.

A DSLR (SLR) fényképezőgép a 20-60x80 FOREMAN ED-hez csatlakoztatható kameraadapterrel és a T2 redukcióval (Canon, Nikon stb.).

Elérhető változatok és modellek:
* (a) szögletes okulármodell
* (S) modell egyenes okulárral

ED (EXTRA ALACSONY SZÓRÁSÚ) TECHNOLÓGIA

Az objektív kialakítás során az extra alacsony szórású üveg előnyösen használható. A fény bármely anyagon való áthaladásakor az optikai anyag tulajdonságaival arányos szögben törik (törésmutató). Annak a ténynek köszönhetően, hogy az anyag törésmutatója eltérő az ütköző sugárzás egyes hullámhosszain,
A fehér fény az anyagon való áthaladás során a spektrumra oszlik. A fehér kép ezért színes képekre oszlik, amelyek eltérő méretűek és fókuszpozícióval rendelkeznek. Ezért lehetetlen ideálisan fókuszálni egy képet színes szivárványos perem nélkül, amely döntő hatással van az objektív fényerejére és élélességére. ED üveg használata esetén a színhibák minimálisra csökkennek, és közel ideális kép érhető el. Ezeket az egyedülálló tulajdonságokat használja ki a FOMEI LEADER PRO ED távcső.
223 990 Ft (Bruttó ár)
Részletek
Name Value
Magnification 20-60x
Lens diameter 80mm
Viewing angle 1,1-2,1°
Visual field at 1000 m 20-36m
Minimum focusing distance 5,5-6,0m
Prism glass BaK4
Lens finish SMC
Tripod thread ano/áno/yes/ja
Length 390mm
Weight 1560g
Adatok
Cikkszám
OY2730
Tömeg
1,56 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek