Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Hírlevél

Pénznem váltás

Panoráma távcső

FaceBook

Termék részletekViper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus

Raktárkészlet: 0 db
Viper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus
 • Viper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus
 • Viper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus
 • Viper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus
 • Viper PST 2.5-10x44 EBR-1 szálkereszt (MRAD) 30 mm tubus
195 301 Ft (Bruttó ár)195301
Nincs raktáron!

VIPER PST 2.5-10X44 CÉLTÁVCSŐ

A Viper PST (Precision Shooting Tactical: harcászati preciziós céllövő) céltávcsövek professzionális minőséget képviselnek elérhető utcai áron. Az szálkereszttel összehangolt állítótornyok rendkívül pontos, gyors célzást biztosítanak. A repülőgépgyártásban használt 6061-T6 30mm-es egyrészes aluminium tubus számos beállítási lehetősége magasan képzett mérnökök tervezése. A Viper PST elérhető áron testesíti meg azokat a funkciókat és teljesítményt, amire egy taktikai lövőnek szüksége van.

 • EBR-1 MRAD SZÁLKERESZT

  Az EBR (Enhanced Battle Reticle: kiemelten harcászati szálkereszt) MRAD szubtenziós vonalazású, távolság- és szél okozta lövedékeltérítés korrekcióval.

  Optikai Jellemzők

  Optikailag indexelt lencsék A számítógéppel vezérelt lencse hangolás optimális élességet és világosságot biztosít.
  XD Lencsetagok Extra alacsony fény szétszóródású lencsék Növelik a képfelbontást és színminőséget, valamint tűéles képet biztosítanak.
  XR Lencse bevonat A Vortex védjegyzett XR teljes lencsebevonat a maximumig növeli a fényáteresztés mértékét.

  Szerkezezeti Jellemzők

  30 mm-es tubus Robosztusabb egy 1 hüvelykes tubushoz képest.
  Egyrészes tubus Masszív szerkezet, ami maximalizálja a képi teljesítményt és pontosságot, valamint biztosítja a vízállóságot és a tartósságot.
  Repülőgépgyártásban
  használt aluminium
  A 6061-T6 aluminium rendkívüli tartósságot és ellenállást biztosít.
  Vízálló A tömítőgyűrű meggátolja bárminemű külső anyag tubusba kerülését, így a cáltávcső vízes, saras, homokos környezetben is kiválóan teljesít, anélkül, hogy félteni kéne a külső szennyeződésektől.
  Páraálló Az argon gáz töltés meggátolja párásodást.
  Ütésálló Elöl és hátul stabilan zárt megmunkált gyűrűk nagy visszarúgás esetén is biztosítják a lencsék stabilitását és ellenállását.
  Edzett fém kidolgozás A tartós edzett fém külső rétegnek matt fényhatása van, így segít a rejtőzködésben, álcázásban.
  ArmorTek Kimagaslóan kemény, karcálló borítás védi a küldő lencséket a karcoktól és szennyeződéstől.

  Belső Szerkezeti Jellemzői

  Testreszabható Forgó Stop Megakadályozza, hogy egynél többször forduljon nulla alá, így nem veszti el a nullbeállításokat egyéb korrekciók közben.
  Magas állítótornyok Pontos és gyors beállítási lehetőségeket biztosít. Beállítás közben a szubtenziós jelek összhangban vannak a szálkereszttel.
  Első fókuszsíkú szálkereszt A szálkereszt nagyítás közben arányban marad a célponttal. A folyamatos szuntebzió következtében nem tolódik el a becsapódási pont.
  Egyedülálló ruganyos tervezés Stabilan összeszorítja az lencseszerkezetet, hogy az pontos legyen a magassági beállítások közben is.
  Világítópontos szálkereszt Professzionális minőségű világítópont rendszer, amit nappali fényhez, szürkülethez és éjszakai használhoz egyaránt terveztek. A fényviszonyoktól függően 10 fokú skálán állítható a fény erőssége.
  Világítófény beállítások Egy egyszerű kattintással bekapcsolható és fokonként tovább kattintható, de egy mozdulattal is az optimális beállításhoz kapcsolható, így nem kell az egész skálát végigjárni. A szemlencsétől 45 fokban balra helyezkedik el a beállítási panelje, így nem zavaró célzás vagy nagyítás közben.

  Kényelmi funkciók

  MAG-Nézet A száloptika nagyítási mutatója a kiemelkedő hátsó nagyítással együtt rossz fényviszonyok közt is kiválóan tiszta és világos képet biztosít.
  Radius Bar A száloptikai állítótorony 3D-s világítópontot mutat a tubusban.
  Gyorsfúkusz szemlencse A gyors és egyszerű nagyításért.
 • Tubus mérete
  30 mm
  Szálkereszt elhelyezkedése
  második képsík
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  875874002784