Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Hírlevél

Pénznem váltás

Panoráma távcső

FaceBook

Termék részletekRazor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus

Raktárkészlet: 0 db
Razor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus
 • Razor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus
 • Razor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus
 • Razor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus
 • Razor HD 5-20x50 EBR-3 szálkereszt (10 MRAD) 35 mm tubus
698 221 Ft (Bruttó ár)698221
Nincs raktáron!

RAZOR HD 5-20X50 CÉLTÁVCSŐ

A Vortex úttörő fejlesztése a Razor HD céltávcső sorozat. A tervezés első pillanatától kezdve a precíz lövők kimagasló igényeihez terveztük. A Razor HD 5-20x50 egy nagy hatótávolságú csúcsmodell, aminek rendkívül strapabíró 35 mm-es tubusa számtalan különleges optikai funkciót rejt, mint pl. a precíziós első fókuszsíkú szálkereszt.

 

 • EBR-3 szálkereszttel ellátott fegyvertávcső

  Szerkezezeti Jellemzők

  35 mm-es tubus 35 mm-es tubus nagy belső teret biztosít a kaliberkülönbség és a látóhatár fölötti szögmagasság kiegyenlítéséhez, hogy nagy hatótávolságra is hajszálpontosan lehessen célozni.
  Egyrészes tubus Masszív szerkezet, ami maximalizálja a képi teljesítményt és pontosságot, valamint biztosítja a vízállóságot és a tartósságot.
  Repülőgépgyártásban
  használt aluminium
  A 6061-T6 aluminium rendkívüli tartósságot és ellenállást biztosít.
  Vízálló A tömítőgyűrű meggátolja bárminemű külső anyag tubusba kerülését, így a cáltávcső vízes, saras, homokos környezetben is kiválóan teljesít, anélkül, hogy félteni kéne a külső szennyeződésektől.
  Páraálló Az argon gáz töltés meggátolja párásodást.
  Ütésálló Elöl és hátul stabilan zárt megmunkált gyűrűk nagy visszarúgás esetén is biztosítják a lencsék stabilitását és ellenállását.
  Edzett fém kidolgozás A tartós edzett fém külső rétegnek matt fényhatása van, így segít a rejtőzködésben, álcázásban.
  ArmorTek Kimagaslóan kemény, karcálló borítás védi a küldő lencséket a karcoktól és szennyeződéstől.

  Belső Szerkezeti Jellemzői

  RZR nullbeállítás Ar RZR(Rapid Zero Stop: gyors nullbeállítás) rendszer látóhatár alatt leállítja a tornyok számtárcsáit. Így nem kell szerszámmal újraállítani és külső szennyeződések sem kerülhetnek bele.
  RZR Magas állítótornyok A kattanások számolása nélkül gyorsan a nullás állásra forgatható. A szubtenziós jelek megegyeznek a szálkereszttel és gyorsan módosíthatók a lövés beállítások.
  Első fókuszsíkú szálkereszt A szálkereszt nagyítás közben arányban marad a célponttal. A folyamatos szuntebzió következtében nem tolódik el a becsapódási pont.
  Súrlódás csökkentő rendszer A tubusban lévő fém a fémen alkatrészek finom megmunkálása és a hőkezelt edzett fém gyűrűvel kombinált szerkezet magasfokú pontosságot és tartósságot biztosít és véd a deformálódástól
  Állítótornyok csavarrendszere Precizen megmunkált szilícium-réz ötvözet szárazfilm kenőanyaggal surlódásmentes működésért. Az állítótorony csavarmenetei is gondosan megmunkált sub-2 micron bírással rendelkeznek (kevesebb, mint 78 milliomoda a hüvelyknek). Garantáltan könnyen kezelhető, precíz és megbízható állítótornyok.
  Merev tubus szerkezet Prémium minőségű sárgargarézből készült a magasfokú merevségért és tartósságért. A króm- vanadium ruganyossága ellenáll a nyomásnak, nagyfokú ellenállóságot és mikro- pontos függőleges és vízszintes beálítást, valamint szél okozta lövedékeltolódás beállítást biztosít.
  Első fókuszsíkú szálkereszt A szálkereszt nagyítás közben arányban marad a célponttal. A folyamatos szuntebzió következtében nem tolódik el a becsapódási pont.
  Egyedülálló ruganyos tervezés Stabilan összeszorítja az lencseszerkezetet, hogy az pontos legyen a magassági beállítások közben is.
  Világítópontos szálkereszt Professzionális minőségű világítópont rendszer, amit nappali fényhez, szürkülethez és éjszakai használatra egyaránt terveztek. A fényviszonyoktól függően 11 fokú skálán állítható az erőssége.
  Világítófény beállítások Egy egyszerű kattintással bekapcsolható és fokonként tovább kattintható, de egy mozdulattal is az optimális beállításhoz kapcsolható, így nem kell az egész skálát végigjárni. A szemlencsétől 45 fokban balra helyezkedik el a beállítási panelje, így nem zavaró célzás vagy nagyítás közben.

  Kényelmi funkciók

  MAG-Nézet A száloptika nagyítási mutatója a kiemelkedő hátsó nagyítással együtt rossz fényviszonyok közt is kiválóan tiszta és világos képet biztosít.
  Radius Bar A száloptikai állítótorony 3D-s világítópontot mutat a tubusban.
  Gyorsfúkusz szemlencse A gyors és egyszerű nagyításért.
  Oldal parallaxis A céltávcső bal oldalán finomhangolgható a fókusz, így kiüszöbölhető a látószög elhajlás.
  Napellenző Csökkenti a lencse visszatükröződését.
  Buborékos vízszintmérő Hozzájárul a következetes, pontos célzáshoz.
  ARD pattintós sapka Csökkenti a lencse visszatükröződését.
  2 mm-es imbuszkulcs Az RZR nullbeállításhoz.
 • Tubus mérete
  35 mm
  Szálkereszt elhelyezkedése
  első képsík
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  875874004764