Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Hírlevél

Pénznem váltás

Panoráma távcső

FaceBook

Termék részletekRazor HD 1-4x24 EBR-556 szálkereszt (MOA) 30 mm tubus

Raktárkészlet: 0 db
Razor HD 1-4x24 EBR-556 szálkereszt (MOA) 30 mm tubus
 • Razor HD 1-4x24 EBR-556 szálkereszt (MOA) 30 mm tubus
 • Razor HD 1-4x24 EBR-556 szálkereszt (MOA) 30 mm tubus
 • Razor HD 1-4x24 EBR-556 szálkereszt (MOA) 30 mm tubus
446 761 Ft (Bruttó ár)446761
Nincs raktáron!

RAZOR HD 1-4X24 CÉLTÁVCSŐ

A Vortex úttörő fejlesztése a Razor HD taktikai céltávcső sorozat. A tervezés első pillanatától kezdve a harcászati lövők igényeihez tervezve, akár versenykre is. Kiváló közeli és középtávú halálosan pontos, gyors tüzeléshez.

 • EBR-556 szálkereszttel ellátott fegyvertávcső.

  Optikai Jellemzők

  Első fókuszsík Nagyítás közben változatlan marad a szubtenzió.
  APO lencse rendszer Az egész láthatáron javítja a színi eltérést a szemmel érzékelhető teljes színskálán.
  Optikailag indexelt lencsék A számítógéppel vezérelt lencse hangolás optimális élességet és világosságot biztosít.
  HD(magas felbontású) lencsék Prémium minőségű extra alacsony fény- és színszórású üvegek felelnek a lehető legjobb felbontásért és színhűségért.
  XR Lencse bevonat A Vortex védjegyzett XR teljes lencsebevonat a maximumig növeli a fényáteresztés mértékét.

  Szerkezezeti Jellemzők

  30 mm-es tubus Robosztusabb egy 1 hüvelykes tubushoz képest.
  Egyrészes tubus Masszív szerkezet, ami maximalizálja a képi teljesítményt és pontosságot, valamint biztosítja a vízállóságot és a tartósságot.
  Repülőgépgyártásban
  használt aluminium
  A 6061-T6 aluminium rendkívüli tartósságot és ellenállást biztosít.
  Vízálló A tömítőgyűrű meggátolja bárminemű külső anyag tubusba kerülését, így a cáltávcső vízes, saras, homokos környezetben is kiválóan teljesít, anélkül, hogy félteni kéne a külső szennyeződésektől.
  Páraálló Az argon gáz töltés meggátolja párásodást.
  Ütésálló Elöl és hátul stabilan zárt megmunkált gyűrűk nagy visszarúgás esetén is biztosítják a lencsék stabilitását és ellenállását.
  Edzett fém kidolgozás Type-3 hard-coat anodization is durable; the low-glare matte surface of Stealth Shadow Black helps camouflage the shooter’s position.
  Edzett fém kidolgozás A tartós edzett fém külső rétegnek matt fényhatása van, így segít a rejtőzködésben, álcázásban.

  Belső Szerkezeti Jellemzői

  Magas állítótornyok Make range calculation and shooting adjustments fast and accurate with subtension marks that match the reticle.
  Első fókuszsíkú szálkereszt A szálkereszt nagyítás közben arányban marad a célponttal. A folyamatos szuntebzió következtében nem tolódik el a becsapódási pont.
  Súrlódás csökkentő rendszer A tubusban lévő fém a fémen alkatrészek finom megmunkálása és a hőkezelt edzett fém gyűrűvel kombinált szerkezet magasfokú pontosságot és tartósságot biztosít és véd a deformálódástól
  Állítótornyok csavarrendszere Precizen megmunkált szilícium-réz ötvözet szárazfilm kenőanyaggal surlódásmentes működésért. Az állítótorony csavarmenetei is gondosan megmunkált sub-2 micron bírással rendelkeznek (kevesebb, mint 78 milliomoda a hüvelyknek). Garantáltan könnyen kezelhető, precíz és megbízható állítótornyok.
  Merev tubus szerkezet Prémium minőségű sárgargarézből készült a magasfokú merevségért és tartósságért. A króm- vanadium ruganyossága ellenáll a nyomásnak, nagyfokú ellenállóságot és mikro- pontos függőleges és vízszintes beálítást, valamint szél okozta lövedékeltolódás beállítást biztosít.
  Első fókuszsíkú szálkereszt A szálkereszt nagyítás közben arányban marad a célponttal. A folyamatos szuntebzió következtében nem tolódik el a becsapódási pont.
  Egyedülálló ruganyos tervezés Stabilan összeszorítja az lencseszerkezetet, hogy az pontos legyen a magassági beállítások közben is.
  Világítópontos szálkereszt Professzionális minőségű világítópont rendszer, amit nappali fényhez, szürkülethez és éjszakai használhoz egyaránt terveztek. A fényviszonyoktól függően 11 fokú skálán állítható a fény erőssége.
  Világítófény beállítások Egy egyszerű kattintással bekapcsolható és fokonként kattintással tovább erősíthető, de egy mozdulattal is az optimális beállításhoz kapcsolható, így nem kell az egész skálát végigtekerni. A betekinő lencsétől 45 fokra helyezkedik el, így nem zavaró nagyítás beállítás közben sem.

  Kényelmi funkciók

  MAG-Nézet A száloptika nagyítási mutatója a kiemelkedő hátsó nagyítással együtt rossz fényviszonyok közt is kiválóan tiszta és világos képet biztosít.
  Radius Bar A száloptikai állítótorony 3D-s világítópontot mutat a tubusban.
  Gyorsfúkusz szemlencse A gyors és egyszerű nagyításért.
  Pattintós sapka Védi a lencséket.
 • Tubus mérete
  30 mm
  Szálkereszt elhelyezkedése
  első képsík
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  875874002692